iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 4 mei 2015

Op iCulture vandaag alles over Apple's klopjacht naar Spotify, de Apple Watch voor doofblinden, gezondheid-app Addapp en nog veel meer.

iCulture Vandaag logoIedere avond zetten we in iCulture Vandaag nog eens alle headlines op een rij. Zo zie je welk nieuws en welke artikelen je zeker niet mag missen. Met vandaag alles over huidproblemen met de Apple Watch, en Apple’s klopjacht naar de gratis versies van muziekdiensten. Daarnaast bespraken we de gezondheids-app Addapp en ontdekten we een Tinder-achtige app, maar dan voor muziek. Dat en meer, op een rij gezet in iCulture Vandaag.

Achtergrond

Nieuws

Apps

  • Met Addapp verzamel je gezondheidsdata van andere iPhone-apps om er context aan te geven.
  • Amphetamine voor de Mac is een uitgebreider alternatief voor Caffeine, waarmee je de voorkomt dat de Mac naar de slaapstand springt.
  • The Best Song is een Tinder-achtige app waarmee je nieuwe muziek ontdekt.

Accessoires

  • De HearNotes zijn draadloze oordoppen met een hoge muziekkwaliteit.

iCulture Deals

  • In iCulture Deals wederom de nieuwste goedkope apps, games, accessoires en nog veel meer koopjes.

Meer vandaag

Apps en updates die leuk genoeg zijn om nog even te noemen:

Today in History

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een grote update voor deze alweer wat oudere app. Today in History laat je het nieuws van jaren geleden zien, en heeft nu eindelijk een design speciaal voor iOS 7 en iOS 8.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Stijlvol en minimalistisch muziekspel voor de iPhone en iPad, waarin je op de maat op de juiste plekken van het scherm moet drukken.
  • Queenbee (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Dit Nederlandse puzzelspel heeft eindelijk de multiplayermodus gekregen waar wij vorig jaar zo op hoopten. Hierdoor kun je het opnemen tegen andere spelers via de internetverbinding van je iPhone of iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.