Gold & Diamond iPhone-case van $20.000

Case-mate heeft een $20.000 kostende Gold & Diamond iPhone-case aangekondigd. Maar voor $90 kun je ook een gewoon model zonder goud en diamanten krijgen.

Gold Diamond iPhone CaseGoede smaak komt pas op de tweede plaats, als het om superdure accessoires gaat. De Gold & Diamond iPhone-case van Case-mate is handgemaakt, met 42 diamanten van in totaal 3,5 karaat, ingezet in 18 karaats goud. De stenen zijn gezet in een case van koolstofvezel. Qua design is de case heel eenvoudig: je schuift de iPhone er van bovenaf in en hebt daarbij toegang tot touchscreen, homeknop, headset-aansluiting en alle overige knoppen.

Je kunt de Gold & Diamond iPhone Case alleen als pre-order bestellen voor $20.000. Maar eigenlijk is deze dure case vooral bedoeld om aandacht te vragen voor Case-mate‘s koolstofvezel-cases die met ‘gewoon’ leder zijn bekleed. Er zijn modellen voor de iPhone, iPod touch en de iPod classic. De iPhone-versie kan ook worden geleverd met broekriemclip. De iPod-cases kosten $50, de iPhone-case voor $90.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2008, 11:56
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.