Foto’s van de HTC Touch Slide uitgelekt

Er zijn foto's van de HTC Touch Slide uitgelekt, een verbeterde versie van de HTC Touch, met snellere processor, uitschuifbaar toetsenbord en HSDPA.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

HTC Touch SlideDe HTC Touch was nog niet bepaald een iPhone-killer: het touchscreen biedt niet dezelfde mogelijkheden als de iPhone en er zit geen toetsenbord op. In de VS heeft de HTC Touch helemaal de boot gemist. Daar is het toestel nog maar net op de markt verkrijgbaar, terwijl wij er in Europa alweer een maandje of vier mee rondlopen. Maar HTC gaat in de tegenaanval, met een vernieuwde HTC Touch waarvan dit weekend foto’s zijn uitgelekt.

De HTC Touch Slide, die voorheen bekend was als de HTC Nike, is het slider-model van de HTC Touch. Binnenin is 3G (HSDPA) beschikbaar, een 400 MHz processor, een 2 megapixel camera en een microSD-uitbreidingsslot. Kijk, dát zijn specificaties waarmee de HTC Touch nog wel een kans kan maken.

Aan de buitenkant is een SureType-toetsenbordje aanwezig. Dat houdt in: twee letters op één toets. Het is gedaan om ruimte te besparen en schijnt verbazend goed te werken (RIM gebruikte dezelfde methode eerder al op de BlackBerry). Omdat HTC aanstaande maandag een persconferentie geeft, wordt verwacht dat deze nieuwe HTC Touch Slide dan ook meteen gelanceerd wordt.

Bijkomend voordeel: het toestel draait op Windows Mobile, dus je kunt er naar hartelust eigen software op installeren. Via Pocketinfo.nl zullen we komende week verslag doen van de persconferentie bij HTC.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2012, 12:47
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.