Apple Store Amsterdam heeft meeste uitgestalde producten ter wereld

De Apple Store Amsterdam is de grootste App Store in de wereld. Dat zeggen werknemers van Apple die Nederlandse journalisten een rondleiding geven door het gebouw aan het Leidseplein.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store Amsterdam iPhoneclub.nlDe Apple Store in Amsterdam is de grootste Apple Store ter wereld als het gaat om het aantal producten dat erin staat uitgestald. Dat stelt Apple over de winkel die zaterdagochtend 3 maart wordt geopend.

Momenteel krijgen journalisten een rondleiding door de winkel die ook nog eens de langste Genius Bar van allemaal heeft. Aan de Genius Bar kan je in gesprek gaan met een Apple-medewerker om van alles bij te leren over de producten van Apple. Zo’n gesprek kan je aanvragen met de gisteren verschenen Apple Store-applicatie.


Het zal ook in Amsterdam mogelijk zijn om te betalen met behulp van EasyPay in de Apple Store-app. Hierdoor hoef je niet bij de balie af te rekenen, maar wordt het bedrag automatisch via je Apple ID afgeschreven. Om dit te doen moet je wel een creditcard aan je Apple ID koppelen: Click & Buy kan niet gebruikt worden.

Bowers & Wilkins wit

De Apple Store in Amsterdam zal producten verkopen die alleen daar verkrijgbaar zijn. Venom en Incase hebben een aantal iPhone cases gemaakt die helemaal in het teken van Amsterdam staan, die voor €29,95 en €34,95 verkocht worden. Eén case met een Amsterdams motief en een bijbehorende laptophoes zijn enkel voor korte tijd verkrijgbaar.

Bowers & Wilkins heeft een witte versie van de P5-koptelefoon gemaakt die voor vier weken lang alleen in de Apple Store in Amsterdam te koop is. Deze wordt verkocht voor €299,95. Hiervoor was deze koptelefoon alleen in het zwart verkrijgbaar. De oranje Beats van Dr. Dre zijn ook te koop, maar deze zijn ook in andere Nederlandse winkels te vinden.

De eerste bezoekers van de Apple Store krijgen op zaterdag een oranje t-shirt van Apple cadeau. Op de voorkant van dit shirt staat het Apple-logo, gevolgd door het woord ‘dam’. De achterkant heeft een klein Apple-logo met de tekst “Apple Store, Amsterdam”.

Apple-shirt achterkant

We toonden gisteren ook al meerdere interieurfoto’s van de Amsterdamse Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

49 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.