Apple laat gigantische iPhones maken

Apple gaat in de AT&T Stores een gigantische iPhone ter promotie plaatsen. Er kunnen demonstraties op gegeven worden, maar de stroomvoorziening en netwerkverbinding in de winkels moet er wel voor worden aangepast.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone promotieAmerikanen die straks de winkels van AT&T binnenlopen, kunnen de gigantische displays voor de Apple iPhone niet over het hoofd zien. De promozuilen zijn zo gigantisch, dat de bedrading in de winkels moet worden aangepast. De schermen krijgen een eigen stroomvoorziening en netwerkaansluiting.

Er komen gigantische iPhones in de winkel te staan, elk met een scherm van 210 x 90 cm groot. Veel winkels zijn al bezig om de speciale stroomvoorziening aan te leggen. De netwerkverbinding verloopt via een lokaal draadloos netwerk. Nog niet bekend is of de iPhone-displays tegelijk met de iPhone in de winkel te vinden zijn, of al eerder worden geplaatst. Verder zal AT&T behoorlijk wat bewakers in de winkels moeten zetten, want wie wil er niet zo’n gigantische iPhone als scherm in de huiskamer?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:20
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.