Tekenapp DrawQuest voor iPad krijgt grootste update ooit

DrawQuest voor iPad heeft een grote update gekregen. De tekenapp heeft nu een koppeling met Facebook en Twitter, bewaart tekeningen automatisch en heeft een Explore-pagina.

drawquest ipadDe tekenapp Drawquest heeft z’n grootste update ooit gekregen, sinds de app in februari 2013 verscheen. DrawQuest 2.0 heeft een nieuwe Explore-tab waarop je de beste tekeningen van de afgelopen 24 uur ziet. Een tekening wordt tijdens het maken automatisch bewaard als draft, zodat je niets kwijt kunt raken. Een ideale app om de kinderen op de achterbank bezig te houden (maar let op met dataverkeer).

Het idee van de app DrawQuest is vrij simpel: je krijgt dagelijks een tekenopdracht, bijvoorbeeld het tekenen van een bepaald dier. Vervolgens kun je zien wat andere met de opdracht gedaan hebben. In de nieuwste versie van de app kun je vrienden volgen en uitnodigen via Facebook en Twitter. Bovendien kun je voortaan je tekeningen automatisch op Twitter publiceren. Publiceren op Tumblr kan ook. Daarnaast is het mogelijk om profielen op het web te delen, zodat je je DrawQuest-collectie van tekeningen kunt openstellen voor anderen, zelfs als ze geen DrawQuest-tekenaar zijn. Je zit in de nieuwste versie van DrawQuest niet meer vast aan een limiet, met eindeloos tekenen en krabbeltjes maken als resultaat.

Downloaden: Drawquest (gratis, iPad, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2013, 21:58
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.