Repulze iPhone-game krijgt nieuwe tracks, thema’s en upgrades

Repulze heeft een eerste update gekregen, met meer tracks, nieuwe slide-bediening, nieuwe challenges, en een Power Ripper-upgrade.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

repulzeDe futuristische racegame Repulze lijkt misschien op WipEout en begint na een paar rondjes langdradig te worden, maar de game heeft toch aardig wat fans getrokken. Phase Two van de game brengt allerlei extra content, zoals een nieuw thema op een vervallen industrieterrein, een nieuw camerastandpunt vanaf de motorkap, nieuwe uitdagingen en 7 nieuwe tracks. Repulze wordt gemaakt door het team achter Reckless Racing.

De game heeft een Power Ripper-upgrade gekregen, bevat magnetische velden, een nieuwe slide-bediening en het opnemen en afspelen van een ghost race.

In Repulze bestuur je een hoekig, futuristisch zweefschip en ga je op kronkelige banen proberen om zo snel mogelijk de finish te halen. Standaard bestuur je de game door de iPhone te kantelen, waarbij je in het begin regelmatig tegen de zijkant zult botsen. Er waren al twee updates beloofd, waarvan dit de eerste is. De volgende met de naam Phase Three: Backlash komt binnenkort ook al uit en belooft revanche nemen met raketten.

Downloaden: Repulze (€1,79, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2013, 12:02
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.