Kruiswoordpuzzel van New York Times: $9,99 op de iPhone

Ontwikkelaar Magmic Games heeft een officiële applicatie uitgebracht waarmee je dagelijks de kruiswoordpuzzel van The New York Times kunt maken en toegang hebt tot vierduizend oude puzzels die eerder in de krant zijn verschenen.

Kruiswoordpuzzel New York TimesJe moet er behoorlijk wat geld voor over hebben om de kruiswoordpuzzel van de New York Times op je iPhone te kunnen invullen. Ontwikkelaar Magmic Games heeft een officiële applicatie uitgebracht die maar liefst $9,99 kost. Voor dat geld krijg je dagelijks de nieuwste kruiswoordpuzzel voorgeschoteld en heb je toegang tot vierduizend oude puzzels die in de krant zijn verschenen. Toch is die prijs van $10 niet eens zo duur als je het vergelijkt met de mobiele versie die al langer bestond: daarvoor betaal je namelijk $2,99 per maand.

Met de iPhone-versie krijg je alle puzzels tot eind 2009. Je kunt vanuit de applicatie ook met vrienden overleggen en gevonden woorden vergelijken. Daarnaast is er een online topscorelijst waarmee je met andere toppuzzelaars kunt concurreren. De applicatie is verder voorzien van een eigen soundtrack en heeft de mogelijkheid om de puzzel met pen of podlood in te vullen. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen: je kunt hints krijgen, letters of woorden opvragen of de oplossing van de complete puzzel meteen laten onthullen.

Goedkoper ben je af met 2Across (€4,99 / $5,99) waarmee je kruiswoordpuzzels uit de New York Times, Philadelphia Inquirer, Sydney Morning Herald, The Independent en nog wat andere kranten kunt downloaden. Met de Lite-versie is er wat minder keuze, maar ook daar krijg je de puzzels van The New York Times voorgeschoteld. Een derde optie is NeoCross (€2,39 / $2,99), ook met puzzels van The New York Times. Alle genoemde puzzelapplicaties zijn zowel in de Amerikaanse als in de Nederlandse App Store verkrijgbaar.

Installeren: The New York Times Crosswords Daily 2009 (€7,99 / $9.99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2009, 16:22
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.