Ontdek interessante artikelen met Vu voor iPad

Vu is geoptimaliseerd voor de iPad. De app schotelt interessante artikelen voor op basis van interessante onderwerpen, zonder dat je zelf moeite hoeft te doen.

vu ipad 1Vu is een app waarmee je nieuws kunt ontdekken uit honderden bronnen. Het werkt anders dan gebruikelijke nieuwsapps, waarbij je zelf aangeeft welke bronnen je wilt volgen. Vu pakt het anders aan: die schotelt artikelen voor op basis van onderwerpen die je zelf kiest, zoals Tech, Sport en Economie. Vu ondersteunt meerdere talen, maar toont Engelstalige artikelen. De app bestond sinds maart 2013 al op de iPhone en is nu geoptimaliseerd voor de iPad.

Na het inloggen met je Facebook- of Twitter-account (een nieuw account aanmaken kan ook) word je welkom geheten met je naam, een Hollandse wallpaper en de huidige temperatuur. De wallpapers zijn afkomstig van collega-app 500px en geven een mooi effect: het lijkt alsof je door een magazine bladert. Vu draait echter om artikelen, die vanaf nu worden weergegeven in een opmaak die beter bij iOS 7 aansluit. De navigatie is ook verbeterd, zodat je makkelijker door het aanbod kan bladeren.

Downloaden: Vu (gratis, universeel, iOS 6.0+)

vu ipad 3

vu ipad 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 13:31
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.