National Parks: reisgids National Geographic nu ook voor iPad

De geroemde iPhone-app National Parks werkt na een update ook op de iPad. National Parks is een gids met informatie en foto's over nationale parken in de Verenigde Staten. Onlangs won de app de Apple Design Award.

National ParksDe veelgeroemde iPhone-app National Parks is na een update universeel, waardoor hij voortaan ook is geoptimaliseerd voor het grote iPad-scherm gebruikt. In National Parks vind je foto’s en informatie over allerlei nationale parken in de Verenigde Staten. De app ontving onlangs nog een Apple Design Award op WWDC in San Francisco, wegens het uitmuntende ontwerp van de iPhone-versie.

Alle foto’s en informatie in National Parks zijn afkomstig van National Geographic. De app is dan ook in opdracht van het wereldberoemde magazine ontwikkeld.

National Parks 2Wanneer je National Parks opstart krijg je een overzicht van alle nationale parken in de Verenigde Staten te zien. Door er op één te tappen verschijnt er een schermvullende foto, met daar bovenop onder andere de huidige temperatuur en een knop die statistieken over het park toont. Door op ‘Get the Guide’ te drukken kun je een parkgids downloaden. De eerste die je downloadt is gratis, maar daarna moet je €0,79 of €1,59 voor een gids betalen. Deze gidsen zullen vooral van pas komen wanneer je op vakantie gaat naar de Verenigde Staten.

Tap je op de foto op het scherm, dan kun je deze bekijken zonder verdere afleidingen. Met een veeg naar links of rechts kun je andere foto’s van hetzelfde park zien. De app bevat maar drie foto’s per park, maar heeft wel 20 parken die je kunt bekijken.

Downloaden: National Parks (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2012, 14:08
Categorie Reizen
Onderwerpen app store, apple, goedkeuring, national geographic, parken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.