Mr. Reader krijgt koppeling met OmniFocus en Things

Mr. Reader is een iPad-applicatie waarmee je rss-feeds kunt lezen. De nieuwste versie heeft een koppeling met OmniFocus en Things, om artikelen als taken op te nemen.

mr readerMr. Reader is een rss-app voor de iPad. Versie 1.0 was al behoorlijk goed, maar in de zojuist verschenen versie 1.1 zijn nog meer handige functies toegevoegd, zoals de optie om artikelen als taak naar OmniFocus of Things te sturen. Dit is handig voor mensen die voor hun werk met nieuws te maken hebben. Mr. Reader kan ook items naar de browsers iCab, Mercury en Atomic Web Browser doorsturen. Bovendien kun je artikelen in Readability-weergave bekijken, waarbij het artikel zonder onnodige opmaak wordt getoond.

Je kunt artikelen ook schermvullend bekijken en er is een nieuw tap-and-hold-optie om artikelen als gelezen te markeren. Artikelen die ouder dan 1, 2 of 3 dagen of ouder dan 1 of 2 weken zijn, worden daarbij automatisch verborgen.

In de app zijn verder nog diverse verbeteringen doorgevoerd. Je kunt bijvoorbeeld afbeeldingen opslaan in de fotorol, bij gebruik van Instapaper en ReadItLater hoef je niet langer te bevestigen en het wisselen tussen de lijst met ongelezen berichten en losse artikelen is ook makkelijker gemaakt met een pinch-optie. Er zijn drie thema’s: Parijs, Londen en Berlijn.

Downloaden: Mr. Reader (€2,39)

mr reader ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2011, 19:41
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.