MijnTele2 App: Tele2 brengt belstatus-app voor iPhone uit

MijnTele2 App voor de iPhone laat zien hoeveel data, minuten en berichten je al hebt gespendeerd van je Tele2-abonnement.

MijnTele2 App iPhone NederlandDe telecom- en internetprovider Tele2 heeft een officiële iPhone-app uitgebracht waarmee je je abonnementsstatus in de gaten kan houden. Hoewel de MijnTele2 App op moment van schrijven kampt met een storing, kan je in de applicatie als het goed is inzicht krijgen in je belminuten, sms-tegoed en dataverbruik binnen je bundel van je abonnement. Eveneens kan je een factuuroverzicht raadplegen en kan je facturen bekijken in de toepassing.


MijnTele2 App van Tele2 Nederland bevat verder de functies die je verwacht in dit kader. Zo staat de applicatie toe dat je er algemene gegevens van je abonnement op naslaat, zoals je contractdatum en bedrag per maand. Ook kan je in de applicatie terecht met je vragen bij een virtuele assistent in het tabblad Feedback. Daarnaast is ook forum bereikbaar vanuit de app. Een deel van de uitleg die in de applicatie plaatsvindt, helpt je in ieder geval met het installeren van toestelinstellingen.

MijnTele2 App verbruikspercentages iPhone-app MijnTele2 App factuurgegevens

iPhoneclub-lezer Maurice tipte ons over de kersvers uitgekomen app voor de iPhone, maar doet daarbij wel de melding dat de applicatie momenteel kampt met een storing. Het is nog niet bekend hoelang die zal aanhouden.

Downloaden: MijnTele2 App (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2013, 16:58
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen belstatus, bundel, dataverbruik, provider, tele2
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.