Korting bij Peggle, Car Jack Streets en Go Go Rescue Squad

Drie games zijn afgeprijsd naar €0,79: Car Jack Streets, Peggle en Go Go Rescue Squad.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

peggleDoor alle iPhone-ontwikkelingen hebben we de afgelopen dagen maar weinig aandacht besteed aan games. Maar er gebeurt natuurlijk genoeg: zo is PopCap’s populaire game Peggle in prijs verlaagd naar €0,79. Deze prijs zal op 14 juni weer omhoog gaan naar €3,99. In Peggle moet je op de oranje pegs schieten in 55 verschillende levels en 40 Grand Master-uitdagingen. Wil je je schietkunsten echt laten zien, dan is er het nieuwe Extreme Precision-wiel.

go go rescue squadCar Jack Streets is opnieuw afgeprijsd en kost eveneens €0,79. Deze variant op Grand Theft Auto heeft onlangs een update gekregen, met onder andere een nieuw stuurwiel en een interactieve stadsplattegrond met GPS-functie. Het derde koopje is Go Go Rescue Squad, eveneens afgeprijsd naar €0,79.

Aan deze puzzelgame hebben we eerder nog geen aandacht besteed. Deze game bevat 64 levels waarbij je Darwins moet redden, door ze naar de uitgangen te gooien. Je kunt ook inzoomen om de rampen die gebeuren, zoals brand, overstroming, instortende gebouwen en exploderende chemicaliën van dichtbij te zien. Door de tijd terug te draaien kun je de dood voor het lapje houden. Go Go Rescue Squad klinkt als een leuk spelletje, met vijf verschillende soorten actiepuzzellevels en zes omgevingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:43
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.