Italiaanse ontwikkelaar werkt aan RPG PanfobiA

Het Italiaanse bedrijf KikiTechnology is bezig met een grote, console-achtige RPG met de naam PanfobiA. Het heeft een speelduur van meer dan 100 uur en je krijgt ook toegang tot een uitgebreide online wereld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

PanfobiAHet Italiaanse bedrijf KikiTechnology is bezig met een RPG in consolestijl met de naam PanfobiA. De game zal meer dan 100 uur speeltijd omvatten, waarbij het ook mogelijk is om online te spelen wanneer je het single-player-gedeelte hebt afgesloten. Je kunt dan met je eigen karakter op avontuur gaan in een eindeloze MMORP-wereld. Op de website van het bedrijf is een preview van PanfobiA te zien, waarbij alvast wat hints worden gegeven, al zeggen de ontwikkelaars niet wanneer het spel beschikbaar komt.


TUAW is blij met de ontwikkeling: er bestaan al jarenlang spelletjes op pda’s en mobiele telefoons, maar veel meer dan pokergames en puzzels heeft dat niet opgeleverd. Het is te hopen dat er op de iPhone eindelijk eens wat fatsoenlijke games beschikbaar komen, zoals een RPG die de klok of de camera gebruikt, een sociale game die gebruik maakt van de locatiefunctie of een echt, langdurig platformspel. Of dat bij PanfobiA het geval is zullen we nog even moeten afwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 21:31
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.