iPad-updates voor Twitterific en Tweetdeck

iPad-applicaties Twitterfic en Tweetdeck hebben beide een update gekregen. Bij Tweetdeck gaat het enkel om bugfixes; Twitterific krijgt onder meer ondersteuning voor het uploaden van foto's en video's.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

twitterrificDe Twitter-applicaties Twitterific en Tweetdeck voor de iPad hebben allebei een update gekregen. Twitterific is bijgewerkt naar versie 1.1 met een aantal nieuwe features, bij Tweetdeck is een aantal bugs verholpen.

Twitterific 1.1 is uitgebreid met de mogelijk om foto’s en video’s te uploaden via diverse diensten, waaronder TwitPic en yFrog. Ook de ondersteuning voor de weergave van foto’s is uitgebreid, met Img.ly en Tweetphoto.

Een andere uitbreiding is dat bij een reply op een tweet waarin meerdere personen worden aangehaald, voortaan naar alle gebruikers wordt gereplied. Voor de autorisatie wordt voortaan OAuth gebruikt, wat onder meer het aantal API-calls verkleint.

Naast deze uitbreiding zijn enkele kleine verbeteringen doorgevoerd. Onder meer het ongedaan maken bij het typen van een tweet is verbeterd. Tot slot zijn er een aantal bugs opgelost.

Bij Tweetdeck gaat het om een veel kleinere update, waarbij de applicatie langer stabiel blijft en het ophalen van nieuwe tweets is verbeterd. Bij mij werkt de applicatie echter nog steeds niet goed; de tweets verschijnen namelijk in willekeurige volgorde. Een klacht die ook veel andere gebruikers hebben maar die blijkbaar nog niet is opgelost.

Downloaden: Twitterfic (gratis)
Downloaden: Tweetdeck (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:59
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.