Intermediair HD vacaturebank op de iPad uitgekomen

Het laatste nieuws, het laatste nummer van het weekblad en de uitgebreide, bijbehorende vacaturebank voor hoogopgeleiden. Intermediair is op de iPad verschenen en combineert al haar aangezichten in één app. De applicatie slaat je laatste zoekopdrachten naar vacatures automatisch op en kost met al zijn functionaliteit geen cent. De applicatie kan in beide standen van […]
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Intermediair HD hoofdschermHet laatste nieuws, het laatste nummer van het weekblad en de uitgebreide, bijbehorende vacaturebank voor hoogopgeleiden. Intermediair is op de iPad verschenen en combineert al haar aangezichten in één app. De applicatie slaat je laatste zoekopdrachten naar vacatures automatisch op en kost met al zijn functionaliteit geen cent.

De applicatie kan in beide standen van de iPad bekeken worden, zonder dat er iets verandert aan de indeling. Bovenin staat de prominente zoekopdracht die je naar een deel van de vacaturebank leidt. Je kan zoeken op een functie of trefwoorden daaromtrent en zoeken op locatie. Daaronder prijken voorts de drie meest recente zoekopdrachten – met een doordruk naar meer – en is er een apart vak met door jou bewust opgeslagen vacatures.

Links daaronder heb je toegang tot het laatste nummer van het weekblad dat al wordt aangekondigd in bullets. Een knop daaronder leidt je naar het archief. Op de pagina van het weekblad zie je een voorbeeld van elke pagina. Druk op een pagina en hij verschijnt links vergroot in beeld, maar is dan pas leesbaar na inzoomen en scrollen over de pagina. Daarmee kun je ook bladeren door de pagina’s, maar echt soepel laat het zich niet bedienen. Dat hebben de ontwikkelaars van de app waarschijnlijk ook gemerkt. Je kan aldus het laatste nummer ook als PDF openen in Safari.

Terug naar het beginscherm is er ook nog een rubriek met actueel nieuws, dat in het geval van Intermediair beslist niet altijd korte berichten behelst. Zodra je een bericht aantikt, verschijnt links in beeld een overzicht met artikelkoppen. Een volgende-knop laat je struinen door oudere berichten, waarvan de rubricering het overigens laat afweten omdat het om veel verschillende soorten artikelen gaat.

Technisch voelt de app een tikkeltje klungelig, maar dat mag misschien niet zo’n issue heten bij een applicatie die een niche (hoogopgeleide werkzoekenden, carrièremakers) voor het eerst zo goed aanspreekt op de iPad.

Downloaden: Intermediair HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:34
Categorie Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.