iFeelYou: kneed je iPhone

In de applicatie iFeelYou moet je door het geven van een massage op het iPhone-scherm punten scoren en de gemasseerde zo tot een hoogtepunt brengen...
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

spa_massage_mastheadWie er wel eens een goede massage heeft gehad, weet wat een rustgevende uitwerking dat kan hebben op lichaam en geest. Voor degene die de massage geeft is het vaak een ander verhaal: hij of zij moet hard werken om de spieren van de ander tot rust te laten komen. Hard werken is het ook met de applicatie iFeelYou, alleen voelt het kneden in de glazen plaat van je iPhone net even wat anders dan in het echt. iFeelYou is gemaakt door Coding Dutchmen, die ook Bus Utrecht en Rabo iTour ontwikkeld hebben.

In iFeelYou speel je de masseur die de (vrouwelijke) patiënt onder handen moet nemen en haar zo tot een massage-climax moet brengen. Dit gebeurt in drie stappen: Warming up, Creative play en Climax.

Je krijgt de rug te zien van je slachtoffer waarop vier massageplekken zijn aangegeven: de schouders, beide armen en de onderrug. Door het drukken en wrijven over deze gebieden lopen de metertjes vol die aangeven of die gebieden voldoende zijn gemasseerd. Bovenaan kun je zien hoeveel punten je hiermee scoort en wat de totale voortgang is van de huidige massagestap.

Op de achtergrond klinkt een relaxt muziekje en tijdens het aanraken van het scherm hoor je verschillende ooh’s, aah’s en ouchs! van het ruggetje waarmee wordt aangegeven of je het goed doet of niet. De bedoeling is om alle vier de gebieden op 100 procent te krijgen, je iPhone trilt kort wanneer dit gelukt is. Na het uitvoeren van een succesvolle massage-stap krijg je als beloning een flesje olie om het ruggetje in te smeren voor de volgende stap. Onderaan het scherm kun je zien hoe hard je moet masseren door de balk te laten oplichten ter hoogte van de duim omhoog.

Als je dit allemaal nogal spannend vindt klinken is iFeelYou misschien wel iets voor jou. De feiten zijn dat het massage-spel in 10 minuten uit is gespeeld en je nou niet het gevoel hebt dat je eruit komt als een massage master. Iets meer spelelementen en realisme had er wel in gemogen, het aaien over een glazen plaat voelt nogal erg droogjes aan vergeleken met het geven van een echte massage.

iFeelYou kost 0,79 euro en is verkrijgbaar in de App Store (iTunes link). Je kan er ook voor kiezen om bij de drogist een flesje massageolie halen en daarmee het echte werk eens te proberen…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:26
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.