iBlast Moki 2 HD deze week gratis voor de iPad, iPhone en iPod touch

Het populaire iPad-spel iBlast Moki 2 HD is deze week gratis in de App Store verkrijgbaar. Reden hiervoor is Apple's eigen App van de Week-actie.

iblast mokiDe game iBlast Moki 2 HD is deze week gratis voor de iPad, iPhone en iPod touch verkrijgbaar. Reden hiervoor is de App van de Week-actie van Apple, waarbij iedere week een app of game gratis in de App Store verkrijgbaar is. Spelers moeten in iBlast Moki 2 bommen achter schattige balletjes plaatsen, om ze via explosies naar het einde van het level te brengen. Dat klinkt wellicht simpel, maar in latere levels ontpoppen zich steeds lastigere puzzels.

iBlast Moki 2 HD verscheen vorig jaar in de App Store en wist in de game-update op iPhoneclub een goede indruk achter te laten. Het spel steekt visueel strakker in elkaar dan zijn voorganger. Levels waarin je veel explosies veroorzaakt zien er daardoor al snel indrukwekkend uit.

Het spel bevat ook een level-editor waarmee je eigen puzzels kunt maken. Deze levels kun je online delen, waarna andere spelers ze kunnen spelen en beoordelen. Zoek je naar andermans creaties, dan kun je sorteren op de meest geliefde en populaire levels.

iBlast Moki 2 HD kost normaal gesproken €3,99. Alleen de universele versie van het spel is afgeprijsd: voor de aparte iPhone-versie betaal je nog steeds €2,39. Omdat het gratis spel identiek is, hoef je deze echter niet op je iPhone te kopen.

Downloaden: iBlast Moki 2 HD (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 augustus 2012, 11:12
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.