Google+ krijgt iPod touch-ondersteuning en stabiliteitsverbeteringen

De officiële Google+ applicatie heeft een update gekregen met ondersteuning voor de iPod touch en iPad, evenals de nodige performance- en stabiliteitsverbeteringen.

Google PlusGoogle heeft vanavond een update voor de officiële Google+ applicatie uitgebracht. Door deze update werkt de applicatie voortaan ook op de iPod touch. Er is ook ondersteuning voor de iPad toegevoegd, maar die beperkt zich helaas tot het laten werken van de applicatie; de applicatie zelf draait gewoon in iPhone-modus om iPhone-applicaties op de iPad te kunnen draaien. Er is vooralsnog geen native iPad-applicatie voor Google+.

Wel zijn aan de applicatie instellingen voor huddles toegevoegd en worden notificaties dat je aan een circle bent toegevoegd voortaan samengevoegd met andere notificaties. Ook brengt de update voor Google+ de nodige verbeteringen qua stabiliteit en performance. Dit betekent onder andere dat de applicatie beter met iOS 5-beta’s overweg kan. De gebruiker wordt voortaan wel gewaarschuwd dat Google+ iOS 5 niet volledig ondersteund en dat sommige functies mogelijk niet werken.

Downloaden: Google+ (gratis)

Let op! Om Google+ te kunnen gebruiken moet je zijn uitgenodigd.

Met dank aan @skipthecharades

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.