Google+ app krijgt halfslachtige iPad-ondersteuning

Google+ heeft een update gekregen en is volgens Google nu geschikt voor iPad en iPod touch. Maar de layout is niet afgestemd op de iPad.

google plus iconDe officiële Google Plus-app heeft vandaag een update gekregen en is nu ook geschikt gemaakt voor de iPad en iPod touch. Voorheen was het niet mogelijk de app op deze apparaten te installeren, al lukte het wel via een omweg. Verder zijn er een paar nieuwe functies toegevoegd, zoals geaggregeerde (= samengevoegde) notificaties bij het toevoegen van mensen aan een kring en instellingen voor huddles.

Helaas betekent de ondersteuning voor de iPad niet dat je nu een app hebt die helemaal geoptimaliseerd is voor de iPad. Het is allerminst een universele app, maar slechts een iPhone-app die je tot 2x grootte kunt opblazen, net als een gewone iPhone-app. Er is geen nieuwe layout gemaakt voor de iPad. Het enige dat in feite veranderd is, is dat Google het installeren van de app op de iPad niet langer blokkeert. Eerder publiceerden we een tip hoe je de Google+ app via een omweg toch op je iPad kon installeren.

Downloaden: Google+ (gratis)

Let op! Om Google+ te kunnen gebruiken moet je zijn uitgenodigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2011, 20:06
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.