GoalWorthy: goede voornemens bijhouden in iPhone-app

iPhone-applicatie GoalWorthy laat je de goede voornemens van jou en je vrienden bijhouden. Je kunt in GoalWorthy wel voornemens van anderen zien, maar niet zelf nieuwe toevoegen.

GoalWorthyMisschien heb je al goede voornemens voor 2013 bedacht, maar niet iedereen weet zo snel wat er verbeterd of veranderd moet worden. Het sociale netwerk GoalWorthy draait volledig om goede voornemens en heeft nu een iOS-applicatie uitgebracht zodat je ook op je iDevice inspiratie op kunt doen. Met de app kun je door goede voornemens van anderen bladeren en deze aan jouw eigen lijst toevoegen. Je kunt vanuit de app niet een eigen voornemen maken, zoals op de website wel kan.

De applicatie van GoalWorthy laat je enkel je vrienden toevoegen en door populaire tags en voornemens bladeren. Kom je een voornemen tegen dat je graag op je wil nemen, dan kun je hem aan je eigen lijst toevoegen. Ook kun je een like of dislike achterlaten, of gewoon aangeven dat je het voornemen al hebt behaald.

Doelen die je bij GoalWorthy hebt aangegeven, staan enigszins onduidelijk in de applicatie vermeld. In de Activity Feed zie je namelijk alleen de voortgang van vrienden bij hun voornemens. Wil je zien hoe je er zelf voor staat, dan zul je vanuit de app naar je profiel moeten gaan. GoalWorthy is hierdoor op de iPhone eigenlijk handiger als sociaal netwerk waarin je eigen vrienden in de gaten houdt. Op deze manier kun je elkaar wel motiveren om voornemens vol te houden.

Downloaden: GoalWorthy (gratis, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 december 2012, 13:51
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.