Equilibrio: Belgisch labyrint met zwaartekracht-effect

Fishing Labs heeft een leuke nieuwe game uitgebracht met de naam Equilibrium. Hierbij moet je in een verticaal labyrint een kogel laten rollen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

equilibrioDe Belgische ontwikkelaar Fishing Cactus, gevestigd in Mons, heeft een leuk spelletje voor de iPhone en Wii uitgebracht: Equilibrio. In deze game moet je een kogel door een labyrint bewegen, maar dat gaat anders dan je gewend bent. Het labyrint staat verticaal en de kogel wordt door de zwaartekracht omlaag getrokken. Je moet de iPhone roteren om de kogel door gangen en langs obstakels naar de uitgang te bewegen. De game bevat 60 levels die gaandeweg moeilijker worden. Er staan 5 kogels met uiteenlopende eigenschappen tot je beschikking.

Tijdens het spelen kun je 23 trofeeën winnen. Met Equilibrio test je je reflexen en moet je nadenken hoe de zwaartekracht de kogel omlaag zal trekken. Je mag de bal niet te snel laten rollen, want dan gaat ‘ie kapot. En hij mag ook niet op de scherpe stekels terechtkomen, want dan moet je het level weer van voor af aan beginnen.

De game is beschikbaar in 6 talen, waaronder Nederlands.

Downloaden: Equilibrio (€1,59) of Equilibrio Lite (gratis)
Meer info: Fishing Cactus

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:42
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.