Civilization Revolution krijgt asynchrone multiplayer

Een update voor iOS-strategiespel Civilization Revolution voegt een asynchrone multiplayermodus toe. Deze moet je wel via een in-app aankoop aanschaffen.

Civ Rev multiplayerJe kunt het iOS-strategiespel Civilization Revolution voortaan ook met je vrienden spelen. Een nieuwe multiplayermodus maakt het mogelijk om een potje met twee tot vier spelers te starten. Het betreft hier asynchrone multiplayer: je kunt na het maken van een zet de game afsluiten, om later terug te komen als je weer aan de beurt bent. Je wordt dan via een pushbericht op je beurt geattendeerd. Deze soort multiplayer zagen we eerder ook al in spellen zoals Wordfeud, Letterpress en Draw Something.

Er kleeft een grote ‘maar’ aan de nieuwe multiplayermodus: je moet hem vanuit de app aanschaffen voor €2,69 voordat je er gebruik van kunt maken. Om nieuwe spelers te motiveren, is de game zelf wel tijdelijk in prijs verlaagd. Je betaalt voor Civilization Revolution op het moment maar 89 eurocent.

De nieuwe versie van de game heeft ook nog een paar andere in-app aankopen. Zo kun je nieuwe wonderen kopen om in het spel gebruiken, of met echt geld een nieuwe bevolking ontgrendelen om mee te spelen. Wil je alle nieuwe content tot je beschikking hebben, dan kun je de Master Bundle kopen vanuit de app voor €3,59.

Civilization Revolution is een strategisch spel voor iPhone en iPad, waarin je een bevolking begeleidt naarmate ze steeds geavanceerder worden. Je kiest of ze op het oorlogspad moeten gaan, of dat ze juist een diplomatiek leven met een focus op cultuur moeten nastreven. Je krijgt iedere beurt een paar keuzes voor je kiezen om te bepalen welke richting je bevolking opgaat. De game is te winnen door bijvoorbeeld andere bevolkingen uit te roelen, of door als eerste een man naar de maan te sturen.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2013, 10:05
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.