AppEvent: Vader In Spé vandaag gratis

Vader In Spé is de gratis app van vandaag bij AppEvent. Je krijgt deze app gratis ter promotie. In de app leer je als aanstaande vader alles over luiers verschonen, boertjes geven en in slaap zingen.

vader-in-spe-iphoneAppEvent geeft vandaag een app weg, die bedoeld is voor toekomstige vaders. Vader In Spé geeft toekomstige vaders allerlei tips hoe ze straks met de baby in de weer kunnen gaan, zoals in slaap zingen of een boertje laten. De app bevat een weeëntimer voor als hét moment daar is, plus een paniekknop voor als er hulp ingeroepen moet worden. Vader In Spé geeft ook de mogelijkheid om je notities en foto’s met de hele wereld te delen via Twitter en Facebook. In de app zie je wekelijks hoe ver de baby in de buik gegroeid is. Je krijgt ook een wekelijkse quizvraag om jouw kennis als aanstaande vader te testen. Na het instellen van de uitgerekende geboortedatum ontvangt de vader elke week een update, met tekst en illustraties over ‘De Kleine’ (hoe omgaan met de baby) en ‘De Grote’ (hoe omgaan met hormonale stormen van je vriendin/vrouw).

Onderwerpen waar je je nooit eerder druk over hebt gemaakt, zoals de vlokkentest en erfelijkheidstest komen aan de orde. De app is een digitaal vervolg op het boek ‘Zwangerschapsboek voor Mannen’, dat in het voorjaar van 2009 verscheen en werd geschreven door Gerard Janssen. Er zijn 10.000 exemplaren verkocht van het Zwangerschapsboek, dat wordt uitgegeven door de Utrechtse Uitgeverij Snor.

Downloaden: Vader In Spé (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2011, 11:43
Categorieën Kinderen, Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, baby, kinderen, space invaders

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.