App Gemist: Hotels.com HD, Evri, Magical Weather en meer

Deze week in de App Weekly onder andere Magical Weather, Portfolio en Evri. Iedere week bundelen wij de interessantste nieuwe apps die op iPadclub voorbijkwamen in deze rubriek.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Magical WeatherIedere week maken wij een overzicht van de meest interessante nieuwe iPad-apps die de afgelopen zeven dagen hier op iPadclub voorbijkwamen. Op deze manier heb je een idee van alle interessante applicaties die je wellicht hebt gemist tussen al het nieuws op de site. Deze week kijken we onder andere naar de interactieve nieuwslezer Evri, de fraai uitziende weerapplicatie Magical Weather en de met functies gevulde wekker Nanosec.

Hotels.com HDHotels.com HD – Via de website Hotels.com kun je over de hele wereld hotelkamers boeken. Er was al een tijdje een iPhone-app waarmee je op locatie naar geschikte hotels kunt zoeken, iets dat nu dankzij een nieuwe app ook op de iPad mogelijk is. In de app vind je meer dan 135.000 hotels van over de hele wereld, gebundeld met beoordelingen van gebruikers en last minute-deals.
Downloaden: Hotels.com HD (gratis)

EvriEvri – Met Evri hebben iPad-apps Flipboard en Zite er een nieuwe concurrent bij. Net als deze twee sociale nieuwslezers biedt Evri je namelijk ook artikelen over wereldnieuws, entertainment, sport, zakelijk nieuws en technologie. Deze verhalen zijn deels door de app geselecteerd, maar worden ook via je Twitter en Facebook-accounts binnengetrokken. Evri schept orde door alle artikelen over hetzelfde onderwerp bij elkaar te bundelen in aparte archieven. Je kunt je ook abonneren op deze nieuwsonderwerpen.
Downloaden: Evri (gratis)

PortfolioPortfolio – Fotografen, filmmakers en modellen hebben baat bij Portfolio: een app die je jouw beste werken laat bundelen tot een fijn ogend portfolioboek. Deze kun je niet alleen met foto’s vullen, maar ook videobestanden. De app heeft een update ontvangen, die ervoor zorgt dat je jouw beste foto’s en video’s naar een apparaat dat AirPlay ondersteunt toe kunt sturen. Ook zijn er verscheidene problemen waar de app eerst mee kampte opgelost.
Downloaden: Portfolio (€11,99),

Magical WeatherMagical Weather – Met een introductieprijs van 79 eurocent maakt Magical Weather zijn debuut op de iPad. Deze weerapplicatie presenteert de weersverwachting voor die dag op een grote, geanimeerde achtergrond terwijl de rest van de week wordt besproken aan de rechterzijde van het scherm. De app biedt vooral basisinformatie, maar is door de strakke, geanimeerde luchten alsnog zeer aantrekkelijk.
Downloaden: Magical Weather (€0,79, introductieprijs)

NanosecNanosec – In de wekker-applicatie Nanosec heb je de keuze uit twee rustige layouts. Bij de eerste krijg je een analoge klok te zien met witte achtergronden. De tweede layout bevat een blauwe digitale klok met een grijze of donkerbruine achtergrond. De app blinkt pas echt uit door zijn vele ontwaak-opties: je kunt helemaal tweaken waneer en hoe vaak jouw alarm afgaat.
Downloaden: Nanosec (€0,79, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2012, 17:48
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.