ReaddleDocs voor iPad krijgt vernieuwde pdf-functie

ReaddleDocs voor iPad heeft een update gekregen. De ondersteuning van WebDAV en het vertonen van PDF-documenten is sterk verbeterd.

readdle-docsReaddle heeft een update voor ReaddleDocs uitgebracht. Deze applicatie kan pdf-bestanden op de iPad lezen en geeft toegang tot online opslagruimtes waar je bestanden kunt beheren. In de nieuwe versie 1.6 is de lijst met vernieuwingen nogal uitgebreid. De pdf-functie is compleet herschreven en geeft nu de mogelijkheid om soepel te bladeren in een document. Ook is in versie 1.6 de ondersteuning voor FTP en SFTP toegevoegd. Je kunt via FTP/SFTP verbinding leggen met je Mac met de functie ‘Servers Nearby’.


Een derde grote vernieuwing is de ondersteuning van VGA-adapters op de iPad, zodat je documenten in PowerPoint-, PDF-formaat en andere formaten kunt afbeelden op een externe monitor of een projector. De lijst gaat nog even door met compleet vernieuwde IMAP- en WebDAV-ondersteuning en de mogelijkheid om bestanden naar je iPad te uploaden vanaf de webbrowser van een desktopcomputer. Je iPad moet dan wel via hetzelfde Wi-Fi-netwerk verbonden zijn.

readdledocsDe ingebouwde webbrowser is verbeterd en toont nu de inlogdialoog voor websites met HTTP-autorisatie. Bestanden kun je voortaan schermvullend bekijken, waarbij de werkbalk transparant wordt. En in de al eerder genoemde WebDAV-functie is nu de compatibiliteit met Oracle Beehive en de afhandeling van URL’s verbeterd. Je kunt vanaf nu contact maken met een WebDAV-server zonder de :8080-poort op te geven.

ReaddleDocs is een bestandsmanager die onder andere ondersteuning biedt voor Dropbox, MobileMe iDisk en Google Docs.

Downloaden: https://www.iculture.nl/app/364901807″>ReaddleDocs for iPad (€3,99)

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.