TUD Rooster: het rooster van TU Delft op je iPhone

De Nederlandse ontwikkelaar Dustin Lim heeft een wel heel specifieke doelgroep voor zijn iPhone-applicatie bedacht: studenten van de Technische Universiteit Delft. Met de app kun je alle colleges voor de komende week overzichtelijk bekijken. Je kunt zelf je studieprogramma instellen en vakken wegklikken die je niet volgt, zodat het rooster volledig op jou is afgestemd. […]

tu delftDe Nederlandse ontwikkelaar Dustin Lim heeft een wel heel specifieke doelgroep voor zijn iPhone-applicatie bedacht: studenten van de Technische Universiteit Delft. Met de app kun je alle colleges voor de komende week overzichtelijk bekijken. Je kunt zelf je studieprogramma instellen en vakken wegklikken die je niet volgt, zodat het rooster volledig op jou is afgestemd. Ook is het mogelijk om roosters van meerdere studieprogramma’s en studiejaren samen te voegen. Dit alles doe je via het tabblad Instellen.


Op het tabblad Vandaag zie je in één oogopslag welke colleges er vandaag op het programma staan. Dustin Lim is student Informatica aan de TU Delft. Hij is van plan om in de toekomst updates van deze app uit te brengen met een wat geliktere interface en de mogelijkheid om colleges te synchroniseren met de agenda. De gegevens die in TUD Rooster te vinden zijn, zijn afkomstig van rooster.tudelft.nl, een website van de universiteit zelf.

Via @iPhoneclub geven we een aantal promocodes weg voor deze app (Amerikaans iTunes-account vereist, zie instructie).

De TU Delft heeft zelf ook een iPhone-applicatie met de naam iTU Delft (gratis). Die bevat geen roosterfunctie, maar wel een kaart, nieuws, informatie over de bibliotheek, video’s van iTunes U en allerlei andere nuttige info. In een update van deze app staan informatie over de faculteiten, personeel, toegang tot de digitale studiegids en een fotocollectie gepland.

Downloaden: TUD Rooster (€1,59)

tud rooster

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.