BossPrefs 2.0 en MacMan beschikbaar via Cydia/Installer

Steeds meer applicaties maken de sprong naar firmware 2.0 en naar Cydia. BossPrefs is in een nieuwe versie beschikbaar en er is een nieuwe PacMan-kloon: MacMan.

macmanVoor iedereen die een iPhone met firmware 2.0 en jailbreak in bezit heeft, komen de eerste applciaties nu beschikbaar via Cydia. Natuurlijk is BossPrefs erbij in versie 2.0.2a. Daarin zijn de belangrijkste functies al aanwezig, maar er kunnen nog een paar problemen zijn. Een compleet nieuwe applicatie is MacMan, een kloon van het bekende spel Pacman, te bedienen met de accelerometer.


De ontwikkelaar van Moleskine, TimeCapsule en WildEyes is net als veel collega’s nog druk bezig om zijn applicatie aan te passen voor firmware 2.0. Applicaties die al wel beschikbaar zijn, zijn onder andere: NES Emulator van Nervegas, Poof, Respring, Flashlight en Metronome.

Wat BossPrefs betreft werken de Airplane- en Phone-schakelaars nog niet en is de plugin-interface nog niet aanwezig. Er kunnen zich nog meer problemen voordoen, maar het meeste werkt. BigBoss heeft de applicatie zo snel mogelijk beschikbaar gemaakt omdat er geen andere manier was om SSH in en uit te schakelen. Een uitgebreidere update komt er binnenkort aan.

Bedankt iedereen voor de nieuwstip.

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 juli 2008 om 14:47
Categorie
Diensten

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.