Eerste details over GodFinger van ngmoco bekendgemaakt

GodFinger is de nieuwste game van ngmoco. Hierin speel je een goede of slechte god, die moet zorgen zoveel mogelijk volgelingen te verzamelen, om daarna wonderlijke krachten op te bouwen.

godfingerGodFinger is een nieuwe game van ngmoco, waarvan de graphics meteen doen denken aan een andere ngmoco-game: Rolando. Die was echter gemaakt door HandCircus en de nieuwe game is gemaakt door de pas opgerichte Britse gamestudio Wonderland Software. De website van dit bedrijf geeft aanwijzingen waar het bij GodFinger om draait. Het ontwikkelteam noemt zich ‘kinderen van de jaren tachtig’ met helden als Sir Clive Sinclair, Morrissey en Mr. Staypuft. Eerder waren ze betrokken bij games als Fable 1, Fable 2 en Black & White 2.


Touch Arcade denkt dat de gameplay van GodFinger wel eens op dat van Black & White kan lijken. Je speelt een jonge god, die een leger van volgelingen moet opbouwen, die je aanbidden. Alleen dan is het mogelijk om goddelijke krachten te verzamelen en wonderen uit te voeren, zoals vloedgolven, veranderen van het landschap of het neerslaan van objecten met bliksemflitsen. Net als in Black & White kun je mogelijk kiezen uit een rol als goede of boosaardige god. De game zal binnenkort in de App Store verkrijgbaar zijn, aldus ngmoco.

Via: Blog ngmoco

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 januari 2010 om 10:03
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.