Coconut Riot: iPhone-game met exploderende kokosnoten

Coconut Riot is een nieuwe game van de Nederlandse ontwikkelaar Supportware. De game draait om een eilandbewoner, die je met exploderende kokosnoten moet helpen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

coconut riotDe Nederlandse ontwikkelaar Supportware heeft een nieuwe game in de App Store uitgebracht: Coconut Riot. Supportware is bekend als ontwikkelaar van Buienradar, maar gooit het deze keer over een tropische boeg: gooien met kokosnoten. In Coconut Riot heb je te maken met een eilandbewoner met serieuze tiki-problemen. Je moet helpen zijn innerlijke vrede te herstellen door de overgebleven tiki’s op te blazen met exploderende kokosnoten. Er zijn twee moeilijkheidsniveau’s. Tijdens het luisteren naar tropische eilandmuziek voer je je missies uit, in 30 verschillende levels.


coconut riotCoconut Riot maakt gebruik van de Unity 3D Engine en is verkrijgbaar in een betaalde variant van €0,79 en een gratis versie. Doel is om de kokosnoten zo dicht mogelijk bij de tiki’s te gooien (tiki’s zijn houten beelden van mensfiguren uit Polynesië). Qua speelwijze doet Coconut Riot wel een beetje denken aan Worms, waarbij de tiki’s in dit geval geen bommen teruggooien. Door vingerbewegingen te maken kun je de worp een juiste snelheid en hoek meegeven. Er is een tijdbonus per level en je krijgt ook een bonus voor het aantal resterende kokosnoten. Het is dus zaak om zuinig te zijn met de kokosnoten.

Coconut Riot maakt gebruik van AGON Online, een online sociaal gamesplatform waarmee je leaderboards, scores en vriendenlijsten tot je beschikking hebt. Ook is er gedacht aan Facebook- en Twitter-integratie.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Downloaden: Coconut Riot (€0,79) en Coconut Riot Lite (gratis)

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.