Knocking Live Video krijgt update naar 1.1

Knocking Live Video, de applicatie om live video te streamen tussen twee iPhones, heeft een forse update gekregen. De kwaliteit van de video is verbeterd en de verbinding tussen iPhones is sneller gelegd.

Knocking Live Video, de applicatie om live video te streamen tussen twee iPhones, heeft een forse update gekregen. Hierin is onder andere de kwaliteit van de video verbeterd. Ook is een verbinding tussen de iPhones nu sneller gelegd ten opzichte van de vorige versie. Daarnaast zijn er een aantal kleine dingen veranderd aan de user interface.
Knocking Live Video was de eerste applicatie die het mogelijk maakt video te streamen vanaf de iPhone. Ook was dit de eerste video-applicatie die werkt op andere iPhones dan de 3GS.

Versie 1.1 lost ook een aantal bugs op. Zo gebeurde het vaak dat de applicatie spontaan uitviel tijdens het streamen, maar dat is nu verholpen.


Ook is er nu de mogelijkheid je locatie mee te sturen naar de ontvanger. Heb je de eerste versie nog op je iPhone staan, dan moet je deze update installeren om Knocking te kunnen gebruiken.

Download: Knocking Live Video (gratis)

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.