VW Rijbewijs voor iPhone helpt je theorie-examen oefenen

VW Rijbewijs is een applicatie waarmee je je rijbewijs kunt halen. In de applicatie kun je vragen oefenen, een proefexamen doen en meedoen aan een wedstrijd.

vw rijbewijsBen je van plan om binnenkort je theorie-examen te halen en wil je de lastige vragen nog een keer oefenen, dan helpt Volkswagen je op weg. In de App Store is sinds begin novembar de applicatie VW Rijbewijs verkrijgbaar met meer dan 100 oefenvragen en een theorie-examen, zoals je die ook in het echt krijgt voorgeschoteld. Na elke oefenvraag krijg je meteen feedback. In de applicatie zit de mogelijkheid om mee te doen aan een battle, waarmee je prijzen kunt winnen. Elke zondag is er een battle, waarvoor elke VW Rijbewijs-gebruikers zich kunnen aanmelden. Elke zondag tussen 12:00 en 13:00 uur is er een afvalrace tussen alle spelers die live zijn ingelogd.


De winnaar krijgt 450 euro aan rijlessen bij een van de aangesloten Volkswagen-rijscholen. De mobiele applicatie is onderdeel van Volkswagen Rijbewijs, dat je ook via de browser kunt bekijken. Gek genoeg is het halen van je rijbewijs ‘maar een spelletje’: de game is te vinden in de categorie Games van de App Store.

Eerder besproken: CBR Theorie-examen op je iPhone.

Downloaden: VW Rijbewijs (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 november 2009 om 14:35
Categorie
Games

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.