Voetbal International lanceert VI Alert voor iPhone met push notificaties

Voetbal International heeft de applicatie VI Alert gelanceerd. In deze applicatie krijg je push notificaties bij doelpunten, wissels, gele en rode kaarten en nog veel meer.

voetbal international alertVoetbal International heeft een nieuwe iPhone-applicatie in de App Store gepubliceerd met de naam VI Alert. Zoals de naam al aangeeft, is dit een versie met alertfunctie: je kunt live push notificaties krijgen wanneer er een tijdens de wedstrijd iets gebeurt. Het gaat daarbij niet alleen om doelpunten, maar ook om een seintje bij de aftrap, wissels, gele en rode kaarten en de eindstanden.


VI Alert is een sterk uitgebreide (betaalde) versie van de eerder verschenen iPhone-applicatie van Voetbal International. In VI Alert kun je meerdere clubs selecteren uit de grote competities in Europa of bijvoorbeeld het Nederlands elftal. Vervolgens geef je (per club) aan voor welke spelmomenten je een push notificatie wilt ontvangen: alleen de doelpunten, of bijvoorbeeld ook de wissels en de eindstand. Omdat je meerdere clubs ingeschakeld kunt laten staan kun je van de wedstrijd genieten, terwijl je ondertussen de tussenstanden bij andere wedstrijden elders in het land kunt blijven volgen.

De push notificatie die je ontvangt bestaat uit een pop-up met melding over het spelmoment, voorzien van een (uitschakelbaar) geluid. Vergeleken met de gratis VI-applicatie krijg je nog een extra functie: gedetailleerde (live)scoreboard-schermen. Door op een wedstrijd te klikken krijg je het hele spelverloop te zien. In landschapsweergave zie je een apart scoreboard, dat open blijft staan en waarmee je het scoreverloop kunt volgen.

In de betaalde applicatie VI Alert én in de gratis versie van VI vind je vanaf nu ook de Jupiler League. VI Alert toont de scores in 40 competities met automatische updates en de rangen en standen in de topcompetities. De applicatie is ontwikkeld door The Saints. Het wordt nog lastig kiezen voor de voetballiefhebber, want eerder vandaag kwam ook al de applicatie My Football PRO uit. Beide applicaties zijn het hele seizoen 2009/2010 te gebruiken.

Downloaden: VI Alert (€2,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 november 2009 om 22:32
Categorie
Sport

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.