TED Books: iPad-app met korte e-books over interessante ideeën

De nieuwe iPad-app TED Boks bevat korte e-books over interessante ideeën. Omdat de boeken altijd korter dan 20.000 woorden zijn, kun je ze makkelijk in korte tijd uitlezen.

TED BooksBen je fan van de bekende TED-presentaties, dan kun je voortaan ook soortgelijke interessante ideeën lezen in de nieuwe iPad-app TED Books. Iedere twee weken wordt hierin een kort e-book uitgegeven, waarin je een interessant idee krijgt voorgelegd. Omdat de boeken altijd minder dan 20.000 woorden zijn, kun je ze makkelijk in korte tijd uitlezen. De e-books zijn binnen de app te koop voor €2,39 per stuk, maar je kunt ook een abonnement voor €11,99 per 3 maanden afsluiten.


Door binnen 90 dagen een abonnement in TED Books af te sluiten krijg je een ‘Founding Subscribers’-abonnement. Hiermee mag je alle eerder uitgegeven e-books gratis downloaden. Hoewel de app vandaag officieel is geïntroduceerd, bevat de app al een aardig assortiment aan boeken. Je kunt op het moment 15 e-books los kopen.

De e-books in TED Books bevatten naast tekst ook afbeeldingen, video’s en andere content. Boeken kunnen ook bijvoorbeeld Google Maps gebruiken om een uitleg beter in beeld te brengen. De app is universeel, waardoor je de e-books op zowel de iPad als de iPhone kunt lezen.

Downloaden: TED Books (gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 juli 2012 om 15:00
Categorie
Boeken

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.