Chuck Norris krijgt eigen iPhone-applicatie (Update)

Chuck Norris komt naar de iPhone. Gameloft gaat een vechtspel uitgeven waarin Chuck de wereld moet zien te redden.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Chuck Norris iPhoneGameloft heeft bekendgemaakt dat ze bezig zijn aan een iPhone-game met Chuck Norris in de hoofdrol. Chuck Norris wordt uitgezonden op een missie in Cambodja om krijgsgevangenen te bevrijden. Chuck is natuurlijk de enige is die deze missie aankan. De missie krijgt een andere wending als de vijanden van Chuck zich verenigen om Amerika binnen te vallen en te vernietigen. Aan jou de taak om de wereld te redden.


Het spel is ontwikkeld onder een van Gameloft’s merken, Ludigames. Chuck Norris: Bring on the Pain zal het tiende spel zijn dat Ludigames via Gameloft uit zal brengen in de App Store. Gameloft heeft nog niet veel details vrijgegeven over hoe het spel eruit gaat zien. Wel heeft Gameloft laten weten dat de camera van de iPhone gebruikt kan worden om het spel te spelen. Het Chuck Norris-spel wordt over 2 weken in de App Store verwacht. Chuck Norris: Bring On The Pain zal waarschijnlijk in de App Store te koop zijn voor € 0,79. Intussen plaatst Gameloft op Twitter steeds meer hints over de gameplay en inhoud van het spel.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

In de trailer is helaas niets te zien over de gameplay van het spel. Een indicatie zou je kunnen krijgen van de al beschikbare versie voor andere mobiele telefoons. Geheel in Chuck Norris-stijl sluit de trailer af met de zin “You may think you’re playing a Chuck Norris game, but Chuck Norris can’t be played.”. Weet jij ook nog goede Chuck Norris-zinnen, deel ze in de reacties? Hieronder is een gameplay video te zien waarin je duidelijk kunt zien hoe het spel gaat werken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Chuck Norris: Bring On The Pain-gameplayvideo toegevoegd

Meer info: Chuck Norris: Bring On The Pain op Twitter

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 november 2009 om 9:03
Categorieën
Amusement, Games

Reacties: 35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.