GV Mobile ingediend bij Apple: Google Voice op de iPhone

Een externe ontwikkelaar heeft GV Mobile ontwikkeld, waarmee je Google Voice straks op de iPhone kunt gebruiken. De applicatie is ingediend bij de App Store, maar het is nog afwachten of Google Voice ook buiten de VS beschikbaar komt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Google Voice MobileGoogle heeft GrandCentral onlangs een andere naam gegeven: Google Voice. Google Voice is een dienst waarmee je één nummer krijgt voor al je telefoons, een visual voicemail-achtige manier om naar voicemail te luisteren en allerlei belfuncties zoals het blokkeren van bepaalde nummers en uitgeschreven voicemailberichten. Momenteel staat de dienst alleen nog open voor voormalig GrandCentral-gebruikers, maar Google gaat het binnenkort openstellen voor andere gebruikers. Bij de App Store is nu alvast een applicatie ingediend (door een derde partij) waarmee je Google Voice ook op de iPhone zou kunnen gebruiken. De applicatie heet GV Mobile en heeft al een paar betarondes doorstaan.


Google VoiceMet GV Mobile heb je toegang tot je iPhone-adresboek en je voicemailberichten, kun je je bellogboek laden en je accountinstellingen wijzigen. GV Mobile krijgt ook ondersteuning voor SMS en uitgeschreven voicemailberichten.

De ontwikkelaar van GV Mobile is van plan om de applicatie in twee varianten uit te brengen: gratis en betaald. Met de gratis versie kun je alleen Google Voice-nummers bellen. Nu alleen nog hopen dat Google na de naamswijziging Google Voice niet beperkt tot de VS, maar ook in andere landen zal uitrollen.

Via: Sean Kovacs

De applicatie is inmiddels beschikbaar in de Amerikaase App Store.

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.