iPhone-apps voor jailbreakers: Lock Calendar, FCSB en File2Mail (Cydia)

Met File2Mail kun je documenten uit het bestandssysteem van de iPhone via e-mail versturen

Lock CalendarLock Calendar is een nieuwe applicatie in Cydia waarmee je komende afspraken op je lockscreen kunt laten zien. Een soort IntelliScreen, maar dan gratis. Lock Calendar laat je komende tien afspraken zien, gerangschikt op datum. Je ziet ook het tijdstip en de titel van de afspraak. Lock Calendar is te vinden in de categorie System van Cydia als je de repository van BigBoss hebt toegevoegd.


File2Mail is een nieuwe applicatie in Cydia waarmee je documenten vanuit het bestandssysteem van de iPhone per e-mail kunt versturen. Het bevat een blader- en een zoekknop om de gewenste bestanden te vinden en ook een geavanceerd zoekfilter waarmee je bijvoorbeeld op aanmaak-, wijzigingsdatum of omvang kunt zoeken. Te vinden in de categorie Messaging van Cydia, als je de repo van BigBoss hebt toegevoegd.

De ontwikkelaar van Five Column SpringBoard (FCSB) heeft een video gepubliceerd waarin je een nieuwe functie kunt zien: het in- en uitschakelen van de weergave in 5 kolommen. Met een knop (en een respring-actie) ga je van 4 naar 5 kolommen en weer terug.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Tipgevers: Batumulia en Pp (File2Mail) en Scorpiosoft (Lock Calendar)

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 januari 2009 om 22:30
Categorie
Diensten

Reacties: 46 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.