Koi Pond 2.0 krijgt knabbelende karpers en 3D audio

Koi Pond heeft een update naar versie 2.0 gekregen. Er zijn nieuwe 3D-geluiden bijgekomen, je kunt de vissen voeren en er zijn meer kleuropties.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Koi PondSommige mensen vragen zich nog steeds af hoe een simpele applicatie als Koi Pond kon uitgroeien tot de populairste betaalde iPhone-applicatie – en dat zonder flauwe trucs zoals “gratis voor de eerste 1.000 personen” (waarna de applicatie na de eerste 1.000 downloads opeens bovenaan de lijst met betaalde apps terechtkomt). Bij Koi Pond gaat het om een wereld met rust en harmonie, zonder oneerlijke praktijken. Bij het aanraken van het scherm zie je een rimpeling over het water gaan en zwemmen de Koi-karpers verschrikt weg. Schud je de iPhone, dan krijgen de karpers iets te eten.


Koi PondVoeding is één van de vernieuwingen in Koi Pond 2.0. De applicatie heeft verbeterde watersimulatie gekregen, waarbij een weerspiegeling van de Koi mooier te zien is. Je kunt je vinger in het water houden, waarna de Koi aan je vinger gaat knabbelen. Er zijn nieuwe Koi-karpers bijgekomen, zoals de Tancho Kohaku. Je kunt de lelies over het scherm verplaatsen en de achtergrondkleur van de vijver veranderen. De link naar het infoscherm (i) is minder opdringering: de i vervaagt na een paar seconden en wordt pas weer zichtbaar wanneer je met de vinger eroverheen gaat.

Het geluid is voortaan in 3D en er zijn meerdere achtergrondgeluiden beschikbaar, zoals vogels, vlinders en kikkers die je met mix-and-match kunt samenvoegen. De audio heeft 3D-effecten gekregen, maar dat is hoorbaar wanneer je oordopjes gebruikt.

Installeren: Koi Pond (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:01
Categorie
Games

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.