#omdathetkan

Beleef een crazy adventure op je iPhone met de Ouderen van Tegenwoordig #adv

Speel met de Ouderen van Tegenwoordig deze maffe adventure van Tele2, samen met je vrienden! Ga met Faberyayo, Willy Wartaal en Vjèze Fur tekeer in crazy werelden en verbindt alle smartphones aan elkaar!
Advertisement
Ingezonden mededelingen - · Laatst bijgewerkt:

#omdathetkan

Je hebt de Ouderen van Tegenwoordig waarschijnlijk al gezien in de Tele2 tv-commercial. Eindeloos streamend op hun mobiel. Nu heeft Tele2 weer iets nieuws: een maffe game waarin je de Ouderen van Tegenwoordig van de ene bizarre wereld naar de andere moet leiden. Fiks wat vrienden om je heen en speel deze Multi Mobile Adventure met je vrienden op omdathetkan.nl.

De Ouderen van Tegenwoordig

Ouderen van Tegenwoordig

Om deze crazy adventure te kunnen spelen heb je meerdere smartphones en tablets nodig. Laat de Ouderen van Tegenwoordig van scherm naar scherm knallen, zonder te crashen. De telefoons/tablets die een gele balk in beeld krijgen, leg je aan elkaar. Je verbindt ze daarna door op beide schermen tegelijk te drukken.

Ga naar omdathetkan.nl om het zelf te proberen!

De werelden zijn bedacht door de Jeugd van Tegenwoordig en je ziet ze dan ook in actie: zo rijdt Faberyayo op de nek van een giraf door de ruimte en rent Willy Wartaal door een menselijk lichaam, terwijl hij wordt achtervolgd door een kunstgebit. Zie hoe Vjèze Fur door een wereld gemaakt van kaas en bitterballen kruipt terwijl hij klodders mayonaise schiet. Seeing is believing! Speel het zelf met je vrienden en ontdek dat niets je kan tegenhouden, of je nou oud of jong bent.

Zo werkt het:

  1. Regel wat vrienden met telefoons/tablets.
  2. Eén van jullie krijgt een unieke link.
  3. Geef deze link door aan de andere spelers.
  4. Deze spelers gaan naar de unieke link, bijv: omdathetkan.nl/1234, om mee te spelen.
  5. Alle telefoons en tablets worden met elkaar gekoppeld, het avontuur wordt geladen en jullie kunnen beginnen.

SPEEL DEZE GAME!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2016, 12:18