‘Volgend Apple media-evenement op 15 oktober’

Het volgende Apple media-event komt op 15 oktober, zegt de Franse site MacGeneration. Daar zullen vermoedelijk nieuwe iPads en Macs worden aangekondigd.

imac designBlokkeer alvast je agenda! Volgens de Franstalige site MacGeneration gaat Apple op dinsdag 15 oktober een media-evenement organiseren. Het zou gaan om een evenement waar nieuwe producten worden aangekondigd. Er staan vermoedelijk nog een aantal producten op de planning die vóór eind van het jaar aangekondigd kunnen worden, zoals de iPad 5, iPad mini 2, een nieuwe Apple TV, OS X Mavericks en nieuwe Mac-modellen. Naar verwachting komt OS X Mavericks eind oktober beschikbaar. Bij de MacBook Pro en Mac mini zou er sprake kunnen zijn van een overstap naar Intel Haswell-processoren.

In 2012 organiseerde Apple ook een iPhone-evenement in september en een tweede evenement in oktober. Tijdens dat evenement in oktober werden de iPad 4, de iPad mini en nieuwe Macs aangekondigd. MacGeneration merkt ook op dat de voorraden iMacs afnemen. Over aankondigingen van de iPad is de Franse site vrij zeker; of er ook Haswell iMacs aangekondigd zullen worden is nog een vraagteken. MacGeneration zegt niet op welke bronnen ze de informatie baseren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2013, 17:52
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerp apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.