Twidget: check Twitter-berichten op het lockscreen (Cydia)

Twidget is een opnieuw gelanceerde widget voor je lockscreen, waarmee je de laatste Twitterberichten zichtbaar maakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

twidgetAls je niet meedoet aan Twitter is het misschien vervelend om steeds over Twitter te moeten lezen. Niets aan te doen, er gebeurt nu eenmaal veel op dit gebied. Twidget bijvoorbeeld. iMario schreef er begin februari op het iPhoneclub-forum al een tip over. Gisteren bracht de Zweedse ontwikkelaar Plizzo deze lockscreen-widget officieel uit. De handmatige installatie zoals iMario uitlegde, is vanaf nu niet meer mogelijk.
Met Twidget kun je Twitterberichten op je lockscreen bekijken. Je ziet de drie of vier meest recente berichten, zonder dat je een applicatie op de iPhone hoeft te starten. Plizzo is de afgelopen tijd druk bezig geweest om de applicatie af te maken.

De eerste versie van Twidget had nogal wat tekortkomingen, die Plizzo in de voorbije maanden heeft opgelost. Deze versie van Twidget is beter en wordt geleverd met een iPhone-applicatie waarin je je inloggegevens kunt invullen. Die extra applicatie is geschreven door een vriend, Slava Karpenko.

Twidget is te vinden in Cydia, via de repo’s van iSpazio en MacCiti. Twee belangrijke functies zijn er: vingerscroll en avatars. Combineer je Twidget met de MS-extensie ’20 second lockscreen’, dan heb je alle tijd om de nieuwste tweets te lezen. Alleen verkrijgbaar via Cydia.

Meer info: Macthemes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:52
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.