Tip: standaard e-mailhandtekening wijzigen

Elk e-mailbericht dat je op de iPhone verstuurt krijgt het onderschrift: Send from my iPhone. Gelukkig kun je die boodschap makkelijk wijzigen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Sent from my iPhoneAls je al in het gelukkige bezit bent van een iPhone, wil je daar natuurlijk zoveel mogelijk over opscheppen. Gelukkig heeft Apple al standaard ervoor gezorgd dat er onder elk e-mailbericht dat je verstuurt de boodschap “Sent from my iPhone” verschijnt.


Maar na een tijdje heb je dat ook wel gezien. Weghalen dus! Om de e-mailhandtekening aan te passen ga je naar Settings > Mail > Signature. Wis de tekst of vervang het door iets anders.

En als we het toch over e-mail hebben: volgens Wired is er een beveiligingslek op de iPhone als je Yahoo Mail gebruikt. Bij het ophalen van e-mail kan er sprake zijn van een onveilige verbinding, waarbij je gegevens in verkeerde handen kunnen vallen. Het probleem? Onveilige internetverbinding bij een publieke Wi-Fi-hotspot. De oplossing van TechBandito: neem een eigen POP-mailadres… alsof dat alles oplost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 14:11
Categorie iOS
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.