superhero-workout

Superhero Workout: nieuwe app van makers Zombies, Run! maakt je fit

Superhero Workout is een nieuwe app van de makers van Zombies, Run! Red de wereld terwijl je fitnessoefeningen thuis doet.

De makers van Zombies, Run! hebben een nieuwe app uitgebracht met de naam Superhero Workout. Ook bij deze app het de bedoeling dat je fit wordt, terwijl je een spelletje speelt. Terwijl jij je buikspieren aan het crunchen bent, ben je eigenlijk bezig om de wereld te redden. De verhaallijn is anders, maar het heeft hetzelfde motiverende effect. In Superhero Workout word je beloond als je vaker gaat sporten.

superhero-workout-oefening

Je moet de wereld redden in een wereld die er nogal futuristisch uitziet. Zelf ben je een superman, in een Iron Man-achtig pak. De bewegingstracker in de iPhone meet of je de oefeningen goed hebt uitgevoerd. Je moet bij oefeningen je iPhone bijvoorbeeld op een tafel zetten en voor de frontcamera gaan zitten, waarna de app registreert wat je aan het doen bent. Ondertussen krijg je op het scherm de instructies. Als je wilt kun je ook het iPhone-scherm via AirPlay op een tv-scherm afbeelden zodat je beter zicht hebt op de oefeningen. De oefeningen zelf lijken erg op de 7 minuten workout. Dat betekent: veel oefeningen waarbij je je eigen gewicht moet gebruiken en geen speciale apparatuur nodig hebt.

superhero-workout-ios-home

De makers van Zombies, Run! maakten tussendoor nog de game The Walk, maar die sloeg niet zo aan omdat het achterliggende verhaal al snel saai en voorspelbaar werd. Deze nieuwe game lijkt je als speler wat langer te kunnen boeien, maar door het science fiction-uiterlijk zal het wel een heel specifiek publiek aantrekken: geeks die fit willen worden. De doorsnee iPhone-bezitter wordt waarschijnlijk liever fit met Evy.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2014, 14:30
Categorie Apps
Onderwerpen fitness, workout, zombies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.