Apple reclamespot 'Unlock with a look'

Apple’s reclamespotje ‘Unlock with a look’ toont de kracht van Face ID

Een nieuw reclamespotje van Apple laat zien dat je met Face ID elk slot kunt openen. Nou ja, niet letterlijk. Maar het filmpje laat wel zien dat alles compleet uit de hand zou lopen als je alles met je gezicht zou kunnen openen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update 23 maart: Apple heeft de bug in de video opgelost, maar zonder de reclame opnieuw te uploaden. Hoe ze dat gedaan hebben is niet duidelijk, maar de scene is in ieder geval opnieuw opgenomen. Hieronder zie je hoe de nieuwe versie in gif-vorm eruitziet.

Bug gefixed in iPhone X reclame.

via: The Verge

Update 17 maart: oeps, er blijkt een gekke bug in het spotje te zitten:

Reclamespotje ‘Unlock with a look’

Doe het niet! Ontgrendel je iPhone niet met je gezicht! Er komt alleen maar narigheid van en het geeft een hoop rotzooi. Dat lijkt de boodschap van Apple’s nieuwste reclamevideo. Eén blik op je iPhone en er gebeuren de gekste dingen. Apple’s reclamespotje begint met een studente die haar iPhone X ontgrendelt met haar gezicht. Maar vervolgens blijken allerlei andere sloten open te springen, zoals de lockers in een kleedkamer en de fietsketting om de nek van een jongen die buiten tegen een paaltje leunt.

Wat er verder gebeurt? Daarvoor moet je zelf maar even kijken naar het 60 seconden durende spotje. Het is in ieder geval een leuke afwisseling ten opzichte van de vaak wat voorspelbare reclamespotjes van Apple.

Laatst had Apple ook al zo’n leuke reclamespot, gemaakt door Spike Jonze. De naam zal je misschien niet meteen bekend voorkomen, maar hij heeft behoorlijk wat bekende productie op z’n naam staan. Zo regisseerde hij de film Her met Scarlett Johansson, een film die volgens veel mensen de toekomst van digitale assistenten zoals Siri laat zien. Ook werkte hij mee aan de Jackass-films.

In het filmpje dat Jonze voor Apple maakte zien we de Britse zangeres en danseres FKA Twigs, die na een lange dag werken doodmoe thuis komt. Mocht je dit filmpje nog niet gezien hebben, dan heb je hierboven nogmaals een kans.

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 23 maart: De bug in de iPhone X-reclame is gefixed.
  • 2018 - 17 maart: Bug toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2018, 16:48
Categorie Apple
Onderwerpen face id, reclame, reclamespot
Device iPhone X

Actuele iPhone X deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.