Printagreat: Instagram-foto’s laten afdrukken bij Nederlandse website

De Nederlandse site Printagreat laat je foto's gemaakt op Instagram afdrukken en versturen. Omdat de dienst Nederlands is, kun je betalen met iDeal en worden foto's de volgende dag geleverd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Printagreat

De Nederlandse website Printagreat laat je een selectie van je Instagram-foto’s afdrukken en naar jouw huis toesturen. Hierdoor kun je ze in een fotoboek plakken of ze ergens ophangen. Voor een set van tien Instagram-foto’s betaal je €7,95, terwijl je voor €12,95 een digitaal rolletje van twintig foto’s laat afdrukken. De website rekent daar geen verzendkosten bovenop.


Alle foto’s worden afgedrukt op een formaat van 10 x 10 centimeter op mat papier. Je drukt je foto’s af door in te loggen op Printagreat.com met je Instagram-gegevens. Al jouw Instagram-foto’s worden hierdoor geladen, zodat je kunt aangeven welke kiekjes je allemaal wil laten afdrukken. Vervolgens vul je jouw adres in en kies je een betaalmethode.

Printagreat is niet de eerste dienst waarmee je Instagram-foto’s kunt laten afdrukken. De websites Picpack en Casetagram laten je zelfs respectievelijk koelkastmagneten of iPhone-cases maken van je gemaakte Instagram-foto’s. Printagreat heeft voor ons alleen een streepje voor op veel concurrenten: omdat het een Nederlandse dienst is, kun je onder andere betalen met iDeal. Bestel je voor 12 uur, dan belooft Printagreat de foto’s een dag later te bezorgen.

Meer info: Printagreat

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2013, 14:45
Categorie Apps
Onderwerpen instagram, printer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.