Reacties voor: Nieuw soort polymeer herstelt zelf krassen op het scherm

Een nieuw soort polymeer kan krassen herstellen onder invloed van zonlicht. Ideaal voor mensen die geen krassen op hun iPhone-scherm willen.

Reacties: 39 reacties

  1. Zoiets had ik al eerder gezien, maar dan over zelf herstellende autolak. Dit is echt een mooie uitvinding

  2. Nu nog een polymeer die vette vingers vermijdt.

  3. Origineel geplaatst door Nms
    Nu nog een polymeer die vette vingers vermijdt.

    Voor 1 eurie bij de MediaMarkt: 100 schoonmaak-doekjes speciaal voor PDA’s, LACD-schermen en laptops :D:D

  4. Er komen hellemaal geen krassen op het scherm van de iPhone, eerder op de achterkant. Laat ze daar wat aan doen.

  5. Inderdaad Mario, Ik begrijp al vanaf begin niet het nut van een screenprotector voor de iPhone/Touch. Keihard glas zit voor het scherm !

    Wie dat bekrast krijgt, is wel erg lomp als je het mij vraagt.

  6. Origineel geplaatst door Surfer
    Inderdaad Mario, Ik begrijp al vanaf begin niet het nut van een screenprotector voor de iPhone/Touch. Keihard glas zit voor het scherm !Wie dat bekrast krijgt, is wel erg lomp als je het mij vraagt.

    wat een stomme opmerking, het glas vd iphone is echt wel makkelijk te bekrassen, oke dan heb ik het ni direct over diepe krassen, maar fijne krasjes die meteen een waardevermindering met zich meebrengen. Een perfect voorbeeld vind je op de ‘chromen’ rand van je iphone, kijk daar maar eens naar, vol met krasjes. Tenzij je zo slim bent om er een Bodyguardz rond te flappen natuurlijk 😉

  7. Dromedaris. De chromen rand is dan ook geen glas? Wat heeft dat er in godsnaam te maken met krasjes op het glas?

  8. De voorkant van mijn iPod is heilig.
    De achterkant is net zo erg als de reclame van ff apeldoorn bellen.

  9. @Timmeh_:

    Volgens mij weet je niet wat ik zeg? Ik heb het over vermijden, niet over achteraf schoonmaken.
    Voorkomen is prettiger dan genezen zullen we maar zeggen.

  10. En btw en komen heus wel krasjes op je scherm. Misschien geen dikke vette krassen, maar ze komen er wel op.
    En het liefst houd je altijd de kwaliteit die hij had toen je em voor het eerst uitpakte 😉

  11. Nms, dan wil ik wel eens weten hoe jij dat voor elkaar krijgt.

    Je iPhone ondersteboven op het strand leggen ?

  12. @Nms:

    Bij mij na 1 jaar gebruik (iphone 2G) geen enkel krasje te zien, ook geen kleine. De chromen rand is een ander verhaal!

  13. Ik heb een krasje op me beeldscherm omdat mijn zoontje aan mijn kabeltje trok terwijl die op het dock zat.

  14. en we gaan nog niet naar huis nog lange niet….

  15. Ik heb echt wel een aantal krassen op mijn scherm, en ga er gewoon heel voorzichtig mee om. Kan echt makkelijk

  16. @Surfer:

    Na een jaar gebruik zit er op mijn iphone 1ste gen toch behoorlijk wat krassen..

  17. Bodyguardz rulez. Enorm makkelijk te bevestigen en je ziet er echt helemaal niks van. Alleen wat me wel opviel is dat ze beweren dat van hetzelfde materiaal ook helicopter ramen worden gemaakt. Leuke verkoop truc, maar dat is hetzelfde als je zegt dat het beton in een huis ook bij bunkers wordt gebruikt. Alsof het dan ook even sterk is? Yeah Right en ik heb makelaars nog nooit horen roepen. 🙂

  18. @allen die denken dat je het scherm niet kan bekrassen.

    ontvet het scherm van je iPhone, zet hem uit & houd hem in het licht.

    Wat zie je?

    kleine minuscule krasjes (:

  19. Ik na driekwart jaar niet 1 krasje te vinden op mijn scherm.

  20. Screenprotectors en cases en doosjes vind ik nogal een onzin. Als je abbo afgelopen is neem je toch weer een nieuw toestel?
    Daarnaast heb ik geen noemenswaardige krassen, het ligt er natuurlijk ook aan waar je de telefoon opbergt. In een zak met sleutels of in een lege zak…
    @dromedaris: Waardevermindering door krasjes? 1. Ten zij grote zichtbare kras geen waardevermindering. 2. Tweedehands is een telefoon/computer vrijwel niets waard.

  21. invisibleSHIELD 🙂

  22. “Doe een screenprotector op je iPhone, dan krijg je tenminste geen krasjes…”

    Draai het zelf liever om,

    “Je krijgt wel wat krasjes op je iPhone, maar dan hoef je niet met zo’n achterlijke screenprotector op je iPhone rond te lopen…”

    Hoe mooi die Apple dingetjes ook zijn, het blijven gebruiksproducten. Ik ga ook geen beschermstickers plakken op mijn MacbookPro (opro##en).

  23. Wow wel heel cool gemaakt dit, wanneer robots van dit spul gemaakt gaan worden, en menselijke eigenschappen over gaan nemen… waar eindigt dit dan!!!:P

  24. @Meneertje Koekepeertje

    Mee eens. Snap dat zelf nooit zo goed. Mensen vinden hun iPhone zo mooi, zo’n mooi design. Daar mag nooit beschadigen, en dus doe je er maar een sileconen sok omheen en transparante sticker op. Resultaat: weg mooi design product. Zie je helemaal niks meer van!

    Ik geniet liever van het mooie design van mijn iPhone, met het gevolg dat ik gebruiksporen ga zien, dan dat ie eruit ziet als een plastic speelgoedje. Heb een 1e generatie, en ziet er nog prima uit. En die chromen lijst ga ik sowieso nog een keertje opschuren voor een brushed look.

  25. Origineel geplaatst door ijee
    Bodyguardz rulez. Enorm makkelijk te bevestigen en je ziet er echt helemaal niks van. Alleen wat me wel opviel is dat ze beweren dat van hetzelfde materiaal ook helicopter ramen worden gemaakt. Leuke verkoop truc, maar dat is hetzelfde als je zegt dat het beton in een huis ook bij bunkers wordt gebruikt. Alsof het dan ook even sterk is? Yeah Right en ik heb makelaars nog nooit horen roepen.

    nee niet de ramen 😀
    de helikopterbladen worden met dit materiaal voorzien 😀

  26. @Bart:
    werkt perfect en je ziet er bijna niks van@Christophe: miereneuker

  27. Origineel geplaatst door iSam77
    @Christophe: miereneuker

    bah, seks met dieren/insecten is niet echt mijn ding, maargoed ieder zijn hobby.
    noem me zoals je wilt, ik heb toch gelijk. Je kan niet voorkomen dat er krasjes op komen, daarom is dit soort polymeer en goede ontwikkeling.

  28. Op de iPhone komen er niet eens krassen
    Kijk maar is op Youtube
    Dit komt door een protectie laagje op de iphone en omdat het gewoon puur glas is wat gekozen is omdat plastic slechter werkte met de Finger touch screen

  29. @Dromedaris

    Ah ok. Was ook al een tijdje geleden 🙂

    @Anti-screenpotectors onder jullie:
    Doe maar lekker dom en loop het risico maar dat er krassen op je scherm komen. Dit scherm kun je niet vervangen en loop je straks met een lelijk apparaat. Zo’n screenprotector (een goeie) die zie je niet eens zitten en als daar krassen op komen vervang je hem ff. Ja tuurlijk koop je straks weer een nieuwe iphone. Ik ook, maar die van mij blijft mooi in tegenstelling tot die van jullie. Succes!

  30. Ik vind het gewoon goed nieuws ongeacht welke meelezers er wel of niet mee-mummelen over krassen.

  31. @Fabian:

    Dat eindigt hoogstwaarschijnlijk niet en dat maakt ook niet uit 🙂

    @Ruben:

    Een iPhone 2G kun je anders nog voor 225 tot 275 verkopen, terwijl die vaak al meer dan een jaar oud zijn. Sommige zelfs 1,5 jaar.
    Dat is een behoorlijke waarde vermindering, maar om nou te zeggen dat het niets meer waard is gaat ook een beetje te ver.
    Wat dan weer wel zo is, tegen de tijd dat ik een nieuwe telefoon neem. Wss de volgende generatie iPhone of de daarop volgende.
    Is mijn 2G wel zo weinig waard dat ik het de moeite niet vind om em te verkopen.
    Dus bewaar ik em, vind het wel leuk om dat ding over 20 jaar nog eens weer aan te zetten:).

  32. Origineel geplaatst door Christophe
    Origineel geplaatst door iSam77
    @Christophe: miereneukerbah, seks met dieren/insecten is niet echt mijn ding, maargoed ieder zijn hobby.
    noem me zoals je wilt, ik heb toch gelijk. Je kan niet voorkomen dat er krasjes op komen, daarom is dit soort polymeer en goede ontwikkeling.

    Mierenneuker is juist een positief woord, het betekent dat je heel precies bent, je kan het als iets negatiefs opvatten en dat wordt ook vaak zo opgevat, het woord mierenneuker wordt ook vaak negatief gebruikt alleen is het eigenlijk een positief woord 😛
    Tot hier mijn betoog…

  33. @Surfer:

    Dat zou inderdaad een optie zijn, maar er komen ook gerust lichte krasjes op door em een keer in je broekzak of jaszak te stoppen.

  34. ik heb dus al 2 redelijk zichtbare krasjes op het glas!

    en steek hem altijd in een fabrixzakje..

    komt dnek ik van aansteker die in het kleine zakje van men jeans zit, haal de iphone altijd zonder fabrix uit men zak en kwam denk ik tegen het rol ding van de aansteker..

    maar eht kan dus wel!

  35. Dat de krassen van je scherm verdwijnen is ook wel nodig! Elke keer als ik op iphoneclub zit komt er weer een hele barst in! (voor de mensen die hem niet snappen;die reclame van centraal-beheer) wordt wel een beetje irritant 😉

  36. Allessinds, al heel lang heel gelukkig met mijn bodyguardz, vooral de vervanging etc, even op de site, en je hebt binnen de week een vervanging, zou je dan nog je oude opsturen, zou het levenslang zijn, maar het zou me duurder uitgekomen zijn om mijn oude terug naar amerika te sturen, dan gewoon een nieuwe te kopen 🙂
    Nu gebruik ik hem enkel nog vooraan, omdat hij iets te plakkerig aanvoelt om hem vast te houden… maar denk wel dat ik mag zeggen dat ik nog geen krassen op het scherm heb en zeker niet op de protector, het enige rare is dat ik wel kleine putjes zie op de protector zelf, wat nog maar eens bewijst dat het degelijk materiaal is, aangezien er met het scherm niets scheelt…

    Maar zoals bij de meeste nieuwe technologiëen, zal er wel weer een nadeel aan vasthangen ook, meestal is het het prijskaartje wat de iphone of gelijk welke andere smartphone/pda nog duurder zullen maken, en laat ons nu niet zeveren, maar de iphone is niet iets wat je koopt om een week te gebruiken…

  37. het blijft toch een gebruiksvoorwerp!!

  38. Krassen op de iPhone? Kan dat dan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik redelijk zuinig ermee ben. Maar ik leg hem wel overal neer, war het me ook maar uitkomt. Op de voorkant inclusief de chromen rand heb ik geen krassen. Op de achterkant wel maar dat valt ook nog wel mee. Een paar kleine krasjes.

    Bij de eerste Nano moest je wel bang zijn voor krasjes en eigenlijk is die van mij gewoon 1 kras, terwijl ik daar ook normaal mee ben omgegaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.