iPhone Video Recorder 1.2.0 kan uploaden naar YouTube

DreamCatcher heeft vandaag een nieuwe versie van iPhone Video Recorder uitgebracht, waarmee je gemaakte video's meteen naar YouTube kunt uploaden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Video RecorderVideofilmpjes maken en met een uploaden naar YouTube? Het kan met iPhone Video Recorder van DreamCatcher. De ontwikkelaars hebben een nieuwe versie 1.2.0 uitgebracht, die behalve bugfixes en kleine verbeteringen ook de YouTube-upload bevat. Er is een trialversie van de software beschikbaar waarmee je filmpjes met een lengte van maximaal 30 seconden kunt opnemen. De volledige versie kost $19,95.

De videobestanden worden bewaard in mpeg4-formaat, waarbij een uur aan videomateriaal ongeveer 60MB opslagruimte in beslagneemt. De maximale framerate is 15 fps. Omdat het encoderen nogal intensief is, wordt dit pas aan het einde van een opnamesessie gedaan.

Volgens de ontwikkelaars werkt iPhone Video Recorder probleemloos op de 3G iPhone. Er wordt ook gewerkt aan een applicatie die via de AppStore aangeboden zal worden. Heb je eenmaal $19,95 voor de applicatie betaald, dan krijg je levenslang gratis upgrades.

Via: PR Web
Meer info en downloads: iPhone Video Recorder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.