TIM-topman: ‘3G iPhone al in juni verkrijgbaar’

Een topman van Telecom Italia heeft tegenover een journalist bevestigd dat zijn bedrijf vanaf volgende maand de 3G iPhone gaat verkopen. Concurrent Vodafone weigert echter te zeggen of het toestel dat zij gaan verkopen inderdaad 3G ondersteunt.

Luigi LicciardiTelecomoperators die de afgelopen week nieuw gesloten distrubutie-overeenkomsten voor iPhone naar buiten brachten bleven hangen in algemene bewoordingen over het tijdstip. “Later dit jaar” was alles wat ze over kwijt wilden. Executive vice-president Luigi Licciardi heeft tijdens het International Electronics Forum in Dubai eindelijk iets meer laten weten: de nieuwe iPhone komt in juni in Italië.

Licciardi bevestigde in Dubai ook nog eens dat er daadwerkelijk een 3G iPhone aankomt. Dat hebben we intussen nu zo vaak bevestigd gezien, dat het geen nieuws meer is.

“Wij zullen volgende maand een 3G iPhone verkopen”, zei de Italiaan, die bij TIM verantwoordelijk is voor technologie en operations. Vodafone, die de iPhone eveneens in Italië op de markt gaat brengen weigert vooralsnog meer details te geven, ook niet of het een 3G-model betreft. “Het is een iPhone” wil een woordvoerder alleen maar kwijt.

Via: Electronics Weekly

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2008, 18:09
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, provider

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.