iPhone Dev Team brengt kleine update van UltraSn0w uit (jailbreak)

Het iPhone Dev Team heeft een kleine update van UltraSn0w uitgebracht, waarmee een probleem met het tonen van de operatornaam in de statusbalk wordt opgelost. Voor de bestaande jailbreakers is het geen verplichte update.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cydia updateHet iPhone Dev Team heeft een kleine update voor UltraSn0w uitgebracht, waardoor een probleem met de tonen van de operatornaam is opgelost. UltraSn0w bevat 10 extra regels code en is te vinden via de gebruikelijke repo repo666.ultrasn0w.com in Cydia. De update werd gepubliceerd door MuscleNerd en hoeft alleen te worden gebruikt als je problemen ondervond met het genoemde probleem (naam van de operator).

Heb je UltraSn0w eerder succesvol gebruikt, dan kun je deze kleine update overslaan. Het bevat namelijk geen essentiële vernieuwingen. Om UltraSn0w te kunnen gebruiken moet je de baseband 04.26.08 hebben. De vorige belangrijke versie van UltraSn0w (0.9) dateert van afgelopen juli. Tussendoor kwamen ook nog versies 0.91 en 0.91-1 uit. Een halve dag geleden kondigde MuscleNerd de carrier name fix al aan. Hij gaf toen ook aan dat het naar de normale repo zou worden verplaatst als minimaal 10 mensen het hadden getest. Nederland en België staan in de lijst van landen waarin het operatorlogo succesvol wordt getoond.

Via: MuscleNerd (Twitter)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:43
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.