Saurik werkt aan dashboard-applicatie Cydget (jailbreak)

Saurik is bezig met een raamwerk voor het maken van lockscreens, genaamd Cydget. Hij zal de oplossing binnen een paar dagen lanceren via Cydia en het wordt breder dan de onlangs gelanceerde lockscreen iDashboard.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone lock screen
Saurik, bekend als beheerder van Cydia, gaat een raamwerk ontwikkelen waarmee anderen een dashboard-achtig lockscreen kunnen maken, zoals op de foto hierboven.

idashboardDe afgelopen dagen kon je lezen over de eerste niet-betaversie van iDashboard, een lockscreen-applicatie van wyndwarrior (zie screenshot rechts). Steve Troughton-Smith was ook met zo’n lockscreen-applicatie bezig, maar eigenlijk duurt dat al behoorlijk lang: in februari maakten we al melding van Steve’s plannen. Inmiddels heeft zich een derde persoon gemeld voor het maken van een lockscreen-applicatie: Jay Freeman, beter bekend als Saurik, de beheerder van Cydia. Hij is bezig met de applicatie Cydget.

Cydget gaat breder worden dan alleen een dashboard met een serie widgets. Het gaat om een raamwerk waarbinnen je aangepaste lockscreens kunt ontwikkelen. Saurik werkt daarbij samen met Geoff Teehan, die van plan is het bovenaan dit bericht getoonde lockscreen te gaan maken (zie ook: Geoff Teehan maakt mockup van nieuw iPhone-homescherm). Het plan was eigenlijk om Cydget gisteren of vandaag uit te brengen, maar door een crashprobleem staat de releasedatum nog even op losse schroeven. Waarschijnlijk moeten we nog drie dagen wachten. Als je het project op de voet wilt volgen kun je @saurik (of @gteehan of @teehanlax) op Twitter volgen.

Cydget CyDialer is nu in de Cydia Store te koop voor $1,74

Tipgever: Lawrence

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2009, 15:38
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydget, cydia, dashboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.